Σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μεγαλόπολη, στην κεντρική πλατεία στις 19:οο.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης καλωσορίζει τα Χριστούγεννα ανάβοντας τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στήνοντας μια όμορφη γιορτή γύρω από αυτό.
Μικροί και μεγάλοι θα θαυμάσουν τις λάμψεις των βεγγαλικών, θα ακούσουν τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Μεγαλόπολης, θα γευτούν νόστιμα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα μέλη του ΚΑΠΗ και άλλα κεράσματα από το Δήμο.
Οι πιο όμορφες εκπλήξεις όμως θα περιμένουν τα μικρά παιδιά. Ο Αϊ Βασίλης που θα διηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι ξυλοπόδαροι των Χριστουγέννων που θα μοιράσουν πολύχρωμα μπαλόνια, το Μαλλί της Γριάς που θα κρύβεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό φουσκωτό σπιτάκι θα ξετρελάνουν τα παιδιά.