ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΘλιβερή εικόνα στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Θλιβερή εικόνα στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Από το arcadiaportal και από τον skai η παρακάτω είδηση….

Έκλεισε ο 4ος όροφος του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς μπήκαν νερά από την οροφή, ενώ έχουν αποκολληθεί και τμήματα της ψευδοροφής.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, λόγω των νερών που μπήκαν, δε λειτουργούν τα χειρουργεία του νοσοκομείου και η αίθουσα τοκετών που βρίσκονται στον 4ο όροφο.

Λόγω της κατάστασης αναβλήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεί και σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτο περιστατικό για χειρουργείο, θα διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο της Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί ότι νερά μπήκαν και στο ισόγειο του νοσοκομείου, στο τμήμα του μικροβιολογικού εργαστηρίου, το οποίο δεν λειτουργεί.

Ειδικά συνεργεία εκτελούν εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την απομάκρυνση των ζημιών, ενώ ειδοποιήθηκε και η υπηρεσία επίβλεψης του έργου.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και χειρουργός του νοσοκομείου Γιώργος Παπασταματάκης σημείωσε ότι ”είναι θλιβερή η κατάσταση σε ένα νοσοκομείο που όδευε για εγκαίνια να παρουσιάζεται πλημμυρισμένο με τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος κινδυνεύει να καταστραφεί”.

Ο κ. Παπασταματάκης  σημείωσε ότι θα ”πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάποιοι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποδοθούν κάποτε ευθύνες. Το νοσοκομείο πρέπει να αναβαθμιστεί όπως ήταν κάποτε κι όχι να υποβαθμίζεται” .

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια