ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο νέο Δ.Σ. του Πελασγού - Τα αθλητικά νέα της ομάδας

Το νέο Δ.Σ. του Πελασγού – Τα αθλητικά νέα της ομάδας

Το Σάββατο 28-2-2015 στο πνευματικό κέντρο του δήμου έγιναν οι αρχαιρεσίες του καλαθοσφαιρικού ομίλου Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν τα νέα μέλη που αναλαμβάνουν την διοίκηση της ομάδος. Να τονιστεί ότι υπάρχει σχεδόν πλήρης ανανέωση των μελλών, αφού από το προηγούμενο Δ.Σ. έμειναν μόνο δύο μέλη .

To νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους; Καρμπαλιώτη Πηνελόπη, Κυριαζής Σπύρος, Μανιάτης Ιωάννης, Παγανού Μαριάννα, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Τσιντώνη Ελένη και Τσιντώνης Δημήτριος.  Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα συνέλθουν την προσεχή Τετάρτη για τον ορισμό των αρμοδιοτήτων τους.

Τα μέλη της ομάδας, οι αθλητές και οι προπονητές ευχαρίστησαν το απελθών Δ.Σ για την προσφορά τους στην ομάδα και ευχήθηκαν στα νέα μέλη να οδηγήσουν με αγάπη και αφοσίωση σε υγιή και καθαρό δρόμο την ομάδα.

Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Στο κλειστό στάδιο της Τρίπολης το τμήμα κορασίδων του Πελασγού συνέχισε επιτυχημένα την πορεία προς τον τίτλο ,κερδίζοντας αυτή την φορά ,πολύ άνετα, την ομάδα της Άμιλλας με σκορ 65- 26. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ ,χωρίς να πιεστούν και χρησιμοποιώντας όλες τις αθλήτριες κατάφεραν να κερδίσουν για μια ακόμη φορά το χειροκρότημα όλων ανεξαιρέτως των θεατών του κλειστού. Τα δεκάλεπτα του αγώνα :9-20/4-14/7-17/6-14. Με τον Πελασγό αγωνίστηκαν :Αποστολοπούλου Μ.-Σταβαράκη Δ.-Σεφέρου Ε.-Μιχολιά Μ.-Τσιντώνη Α.-Δημάδη Ε.-Χρανιώτη Π.-Αριδά -Παναγιώτου Ε.- Καντέλη Ε.-Παπαγγελή Μ.-Τζσανετοπούλου Β.
Επόμενη αναμέτρηση με τον Λακωνικό Σπάρτης το Σάββατο 14-3-2015 και ώρα 16.00

Κλήση αθλητών στην μικτή ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Οι αθλητές του Πελασγού Απέργης Παναγιώτης και Αριδάς Χρήστος κλήθηκαν στην ομάδα της ένωσης ,που στα πλαίσια λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, την Τετάρτη 04/03/2015 και ώρα 5 μ.μ., στο Κ.Δ.Γ. Άργους, θα συμμετέχουν σε αγώνα, μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων Ε.Σ.Κ.Α.Κ. – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Αποτελεί τιμή για την ομάδα η κλήση δυο αθλητών στην δωδεκάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια