Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Β.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΚΑΨΗ
spot_img

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Β.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΚΑΨΗ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα επισκέφτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη» και πρώην υπουργός αρμόδιος για θέματα της ΕΡΤ Παντελής Καψής, την Κυριακή 4 Μαΐου. Η επίσκεψη του κ. Καψή, έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην Αρκαδία εν όψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για διάφορα θέματα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και του δώρισε ένα λεύκωμα αφιερωμένο στους μύθους και στις παραδόσεις της Αρκαδίας. Έναν τόπο που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακούρας αξίζει να υπηρετείς, αφού κάθε γωνιά του έχει κάτι να σου πει και οι άνθρωποί του είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και ανήσυχα πνεύματα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα ενώ ο κ. Γιαννακούρας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της «Ελιάς», ενώ ιδιαίτερα θερμές ήταν και οι ευχές του κ. Καψή για τον εκ νέου υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Να σημειώσουμε, τέλος πως ο κ. Καψής είναι ένας ακόμα υποψήφιος ευρωβουλευτής που πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας και έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β. Γιαννακούρα, του οποίου το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό σε κάθε θεσμικό και μη, εκπρόσωπο κομμάτων, συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών και πολύ περισσότερο στους πολίτες.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,757ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,661ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Τατούλης: Οι πολίτες στην Αρκαδία που δεν θα τοποθετηθούν κάμερες να αποδεχθούν ότι έχουν λιγότερα δικαιώματα στην ασφάλεια;

Για άλλη μία φορά η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Ο Παναγιώτης Γιαννίκος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης με τον Παναγιώτη...

Επιδοματική πολιτική ή σταθερή πολιτική μόνιμων αυξήσεων;

Μιχάλη Ραμπίδη                        Πτολεμαΐδα  28-11-2025 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, επαναλαμβανόμενα «εμβόλιο φτώχειας», ψίχουλα να φάν κι οι κότες ….   ...

Συγκέντρωση της ΑΓΣΣΕ στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2024 στις 11 το πρωί

Από το 2010 οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί στις συντάξεις τους μείωση που ανατρέπει κάθε...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img