Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤα νέα δεδομένα για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει αύριο στους υποψήφιους επενδυτές...

Τα νέα δεδομένα για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει αύριο στους υποψήφιους επενδυτές η ΔΕΗ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Συναντήσεις με τους υποψήφιους ιδιώτες επενδυτές για τις λιγνιτικές μονάδες Μεγαλόπολης και Φλώρινας θα έχει αύριο η ΔΕΗ, προκειμένου να συζητηθούν και να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με την εφαρμογή του προγράμματος εθελουσίας εξόδου και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων τους.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΔΕΗ, τα νέα δεδομένα για τις δυο θυγατρικές εταιρείες, Μελίτη και Μεγαλόπολη, που αφορούν στην οριστικοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων τους, καθώς και τις επιπτώσεις από τις αποχωρήσεις προσωπικού έχουν ανέβει στο VDR (Virtual Data Room), ώστε οι υποψήφιοι επενδυτές να διαμορφώσουν τις προτάσεις τους.

Ειδικά για τη Μεγαλόπολη σημειώνεται ότι οι αποχωρήσεις, λόγω κινήτρων και μεταθέσεων σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, έφθασαν τα 400 άτομα.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι με τα μέτρα αυτά η Μεγαλόπολη καθίσταται κερδοφόρα, ενώ με τα επικείμενα ΑΔΙ (Αποδεικτικά Διαθεσιμότητας Ισχύος για τα οποία αναμένεται η έγκριση της Κομισιόν) θα γίνει σημαντικά κερδοφόρα. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Μελίτη με την προϋπόθεση ότι θα ξεκαθαρίσει η τιμή προμήθειας λιγνίτη από το ορυχείο Αχλάδας.

από το energypress.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,759ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,644ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση κατοίκων για διακοπή κυκλοφορίας λόγω αγώνων ποδηλασίας στις 11-12 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί, το Σάββατο 11...

Πλήρη στήριξη στoν ΣΕΒΙΠΕΤ από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο Β’ Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ

Για την ενίσχυση των ΒΙΠΕ και τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών προοπτικών για την περιοχή...

Δημήτρης Σιέμπος: Η νέα διαδικασία προσλήψεων σε σωφρονιστικά καταστήματα και η Μεγαλόπολη!

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025, ψηφίστηκε από τη Βουλή Νόμος με τίτλο "Προσδιορισμός κρίσιμων...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img