Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Η αγωνιστική κίνηση του τμήματος Γυναικών

Πελασγός: Η αγωνιστική κίνηση του τμήματος Γυναικών

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητριών του γυναικείου τμήματος του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ .

Το προσεχές σαββατοκύριακο τα κορίτσια της Μεγαλόπολης θα δώσουν δυο αγώνες στην προσπάθεια τους να διατηρηθούν στην κορυφή και να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα , αήττητη και χρειάζεται μόνο μια νικη στα δυο τελευταία παιχνίδια για να στεφτεί πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι :
1. Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 19.00 με αντίπαλο τον ΑΠΣ ¨ΑΡΙΣ¨ στο κλειστό της Καλαμάτα την ΤΕΝΤΑ .
2.Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 18.00 με αντίπαλο την ΓΕΑ ¨ΑΜΙΛΛΑ 2000¨ στο κλειστό της Μεγαλόπολης .

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αν το γυναικείο τμήμα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ πάρει το πρωτάθλημα, η ομάδα της πόλης μας θα έχει πραγματοποιήσει κάτι ανεπανάληπτο. Θα έχει κατακτήσει μέσα σε μια αθλητική χρονιά ΠΕΝΤΕ (5) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Αξίζει όλοι να παραβρεθούμε στο κλειστό της Μεγαλόπολης και να στηρίξουμε την προσπάθεια των κοριτσιών της Πόλης μας.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,648ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img