Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαράσταση για ένα ρόλο για δύο δεκάλεπτα ο Σπαρτιατικός 95-66 τον Πολύβιο...

Παράσταση για ένα ρόλο για δύο δεκάλεπτα ο Σπαρτιατικός 95-66 τον Πολύβιο ΑΕΜ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου (08/04) σ’ ένα ματς στο οποίο θα κρίνονταν πολλά σε ότι αφορά τη «μάχη» της 3ης θέσης, ο Πολύβιος ΑΕΜ φιλοξενήθηκε από τον Σπαρτιατικό ΓΣ. Σ’ ένα ματς στο οποίο επιθετικά η Λακωνική ομάδα είχε ενδεχομένως το πιο παραγωγικό 20λεπτο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κατάφερε να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 95-66 και ουσιαστικά να προσπεράσει έστω και στην ισοβαθμία τη Μεγαλοπολίτικη ομάδα στη 2η θέση. Μια «μάχη» για την 2η θέση η οποία παραμένει ανοιχτή, καθ’ ότι ο Σπαρτιατικός την τελευταία αγωνιστική «φιλοξενεί» τον ΓΣ Γαργαλιάνων.

Στον αγωνιστικό τομέα στο α’ δεκάλεπτο ο Πολύβιος ήταν μέσα στο ματς και μάλιστα κατάφερε να κλείσει το διάστημα αυτό με προβάδισμα 13-16. Στη συνέχεια ο Σπαρτιατικός ανέβασε «κατακόρυφα» απόδοση στην επίθεση και με επί μέρους 29-12 κατάφερε να πάρει προβάδισμα και μάλιστα με +14 πόντους στο φινάλε του α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι «γηπεδούχοι» αποδείχθηκαν ακόμη πιο «καταιγιστικοί» καθώς κάτι η ψυχολογία και κάτι τα τρομερά ποσοστά ευστοχίας ο Σπαρτιατικός με 36 πόντους στην γ’ περίοδο, ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς με το σκορ μετά από τριάντα λεπτά παιχνιδιού να διαμορφώνεται στο 78-50. Η τελευταία περίοδος αποτέλεσε τυπική διαδικασία για το 95-66.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης | 08/04/2023 (20:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος, Νάστος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-16 (Α’), 42-28 (Β’), 78-50 (Γ’), 95-66 (Δ’).
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ (Αθανάσιος Σκιαδάς, Φουντουλάκης): Δανούσης 8, Κοκκίνης, Φιλλιπόπουλος 22(2), Σταυρόπουλος, Γκιόκας 22(5), Γκαναβίας, Μπάχα 29(2), Μεντής, Σπυράκος 2, Σταθάκος 12(1).
ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Νίκος Πολυζωγόπουλος): Χατζηαγγέλου 15(1), Διαμαντόπουλος, Τζιούβελης 18(1), Τρυφωνόπουλος 13(4), Απέργης 8(2), Θεοδωρόπουλος, Κωστόπουλος, Σιαμπής, Νικολόπουλος 2, Αγγελόπουλος, Κουτίβας, Γεωργανάς 10.

► Στην β’ και γ’ περίοδο, χρονικό διάστημα δηλαδή 20 αγωνιστικών λεπτών, ο Σπαρτιατικός ΓΣ είχε τρομερή παραγωγικότητα σε πόντους. Το επί μέρους σκορ στο συγκεκριμένο διάστημα απέναντι στον Πολύβιο ΑΕΜ, ήταν 65-34 με εξήντα πέντε πόντους στην επίθεση.

από το contraepithesi.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,751ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img