Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ Δ. Καζάκης στην Τρίπολη
spot_img

Ο Δ. Καζάκης στην Τρίπολη

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Επίσκεψη στην Τρίπολη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου, οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, εν’ όψει των βουλευτικών εκλογών, ο Δημήτρης Καζάκης, περιόδευσε στα μαγαζιά της Τρίπολης, είχε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές του ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ στην Αρκαδία, ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Μιλώντας-αποκλειστικά-στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο Δημήτρης Καζάκης, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Το Γιούρογκρουπ ζητάει μετά τις εκλογές, γύρω στα 27 δισ. ευρώ απ’ την Ελλάδα. Η νέα κυβέρνηση θα επιχειρήσει να καλύψει το ποσό με άμεσο δανεισμό. Δεν θα της βγει αυτό. Άρα, θα πάει σε πιστοληπτική γραμμή, άρα σε νέο μνημόνιο. Έχει αλλάξει ο νόμος του ευρωπαικού μηχανισμού σταθερότητας και δεν χρειάζεται τα ξένα κοινοβούλια να περάσουν τη δανειακή σύμβαση. Το μαξιλάρι που έχει μαζευτεί στα ταμεία του κράτους, έχει ήδη φαγωθεί. Αν βγει αυτοδύναμος ο κ. Μητσοτάκης, τότε σε έξι (6) μήνες θα καίγεται η Ελλάδα. Οι δεσμεύσεις είναι πολλές. Κλείσιμο ελλειμματικών νοσοκομείων, σχολείων, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, τραπεζοϋπαλλήλων, πώληση ΔΕΗ και άλλα πολλά».

Ο κ. Καζάκης, κατέληξε ως εξής:

«Έχει μεγάλη σημασία ποιοι θα είναι στην Βουλή. Είμαστε έτοιμοι. Χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης του κόσμου».

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,755ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,649ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πελασγός: Σημαντική νίκη επί της Μεσσήνης

Μετά την άδικη εκτός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ αγωνίστηκε την Κυριακή...

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου,...

Σοβαρό τροχαίο με ανεπιτήρητη αδήλωτη αγελάδα στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης- Καλαμάτας!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απόψε στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης - Καλαμάτας , στο...

Αγωνιστική Συνεργασία ΓΕΝΟΠ: Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης του ΑΗΣ Μεγαλόπολης 5 σε βάρος των νέων εργαζόμενων

Η κατάσταση στην λειτουργία της μονάδας 5 της ΔΕΗ Μεγαλόπολης πάει από το κακό...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img