Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πανεπαρχιακό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο ΜΕΤΣ το γυναικείο τμήμα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ».
Τα χρυσά κορίτσια της Μεγαλόπολης κέρδισαν την πρώτη ημέρα τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ με το ευρύ 65-35 βγάζοντας ταλέντο και πάθος στο παρκέ. Παίζοντας πιεστική άμυνα σε όλο γήπεδο πήραν από την αρχή το προβάδισμα κλείνοντας το δεκάλεπτο με 19-6.Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο για να έρθει το ημίχρονο με 34-13.
Με συνεχείς αλλαγές κύλησε το δεύτερο ημίχρονο αλλά τίποτα δεν έκοψε την φόρα των κοριτσιών που ελέγχοντας το ρυθμό νίκησαν άνετα την ομάδα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.
Την δεύτερη ημέρα η αποστολή του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» είναι δύσκολη αφού η ΧΙΟΣ είναι το φαβορί μιας και διαθέτει μεγάλες αθλήτριες και σαφώς πιο έμπειρο ράστερ.
Τα δεκάλεπτα 19-6/15-7/16-14/15-8.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν ΣΕΦΕΡΟΥ-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΘΑΝΟΥ-ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ