Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας Κυρού Ιερεμίου , στον Ιερό Ν αό Αγίου Νικολάου Ακόβου .
Θα προηγηθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί υπό τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Πανοσιολογιότατο π. Ιάκωβο Κανάκη. Εν συνεχεία θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση υπέρ Αιωνίας Μνήμης και Αναπαύσεως του Μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλόπολεως Κυρού Ιερεμίου.
Παρακαλούμε ευσεβώς το Χριστεπώνυμο πλήθος όπως προσέλθει προς τιμήν της Μνήμεως του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας .
Εκ του εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ιερεμίου στον Άκοβο την Κυριακή 28 Αυγούστου
Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.
Σχόλια με λογαριασμό Facebook
Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.
FACEBOOK