Στο κλειστό της Κορίνθου αγωνίστηκαν σήμερα οι νεάνιδες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ στα πλαίσια της Β. Φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος με πρώτο αντίπαλο τον ¨ΠΡΟΜΗΘΕΑ» Πατρών .
Οι αθλήτριες της Μεγαλόπολης ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα παίζοντας με ιδιαίτερο πάθος στην άμυνα ,βγάζοντας καλές φάσεις στην επίθεση και πήραν μια διαφορά δέκα πόντων στην πρώτη περίοδο. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα επι μέρους σκορ 13-14 προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ. Το 18-29 του ημιχρόνου, καθώς και η εμπειρία των αθλητριών της Μεγαλόπολης από τέτοιους αγώνες ,δεν άφησε περιθώρια καθώς με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου αύξησαν την διαφορά σε τέτοια μεγέθη που μάλλον δεν υπήρχε ανατροπή. Με το σκορ 28-43 στο τριάντα έμενε μόνο η διαχείριση καθώς και η χρησιμοποίηση των μικρότερων αθλητριών στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Το τελικό σκορ με 35-56 δίνει μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν αθλητικό κολοσσό ,εκπρόσωπο μιας μεγάλης πόλης όπως είναι η Πάτρα, αναδεικνύοντας την αξία της νίκης ενός συλλόγου μιας μικρής περιοχής.
Το τελευταίο σφύριγμα έφερε χαρά και πανηγυρισμούς που διήρκησαν για λίγα μόνο λεπτά καθώς αύριο 28/4/24 στις 13.00 στο κλειστό της Κορίνθου υπάρχει ο αγώνας με την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και πρέπει όλοι να παρουσιαστούν σοβαροί.
Και αυτό γιατί σε ενδεχόμενη νίκη ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ για μια ακόμη φορά θα βρίσκεται στις ΟΚΤΩ κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα.
¨ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ¨ ΠΑΤΡΩΝ – ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 35-56
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Γκαραντζιώτης, Ψύχας
Δεκάλεπτα: 5-15, 18-29, 28-43, 36-46
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΝΑΚΗΣ): Στεφανάτου –Σκαλιαρίνι- Μπιλάλη- Βλαστοπούλου- Μαρασλή- Καλαμπαλίκη – Κωσταριδη – Σαρρή – Αθανασοπούλου-Χρόνη-Κομποστιώτη – Καραπιπέρη.
¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΜΑΝΙΑΤΗ -ΤΣΟΛΑΚΗΣ): Μπουζιάνη- Παπαδοπούλου Σούρδη-Κυριακοπούλου – Μιχολιά – Αθανασοπούλου-Στράγκα- Ναστοπούλου- Λιακοπούλου – Τσουμπάνου – Μαχαίρα- Λίλη.