Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΚώστας Δέρβος : «Η Αρκαδία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό κέντρο...

Κώστας Δέρβος : «Η Αρκαδία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό κέντρο εξελίξεων»

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου το νομό Αρκαδίας. «Η Τρίπολη», είπε ο κ. Δέρβος, «μπορεί και πρέπει να αποτελεί όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ουσιαστικά το κέντρο της Πελοποννήσου».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «οι πόλεις της περιφέρειας χρειάζονται ικανούς αυτοδιοικητικούς και μια κυβέρνηση αρωγό στην καθημερινότητα των πολιτών για να επέλθει η επιθυμητή ανάπτυξη».

Νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, και συγκεκριμένα το Διοικητήριο και το Λιγνιτωρυχείο. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς εργαζομένους και διοικητικά στελέχη, και απευθυνόμενος προς αυτούς τόνισε ότι «πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον διακόπτη  για να έχουμε εμείς ηλεκτρικό ρεύμα όλο το εικοσιτετράωρο».

 Στην συνέχεια μετέβη στην πρωτεύουσα του νομού, την Τρίπολη όπου συνοδευόμενος από τον βουλευτή του νομού Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, περιηγήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες.

Παράλληλα, συνάντησε μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ σε γνωστό σημείο του κέντρου και συζήτησε μαζί τους τα θέματα της επικαιρότητας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δέρβος «η Τρίπολη πρέπει και μπορεί να αποτελεί όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ουσιαστικά το κέντρο της Πελοποννήσου».

Ο κ. Δέρβος πραγματοποίησε συνάντηση και με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Τρίπολης, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στο τέλος της ημέρας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μετέβη στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

δείτε το βίντεο από το ArcadiaPortal.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,648ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img