Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΚάλεσμα για ενοποίηση σωματείων ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη
spot_img

Κάλεσμα για ενοποίηση σωματείων ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ Α.Ε. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

ΟΔΟΣ: Λ. ΖΕΡΒΑ 8-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

  Μεγαλόπολη  26 – 01 – 2018

  ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 27

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συναδέλφισσες-φοι.

Σκοπός του σωματείου “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, όταν δημιουργήθηκε ήταν και παραμένει η δημιουργία ενός σωματείου στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, κάτι το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό.

Στις 17-11-2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του σωματείου στην οποία αποφασίστηκε να εξουσιοδοτήσει το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές να επαναλάβει για ακόμη μία φορά να υλοποιήσει τον σκοπό του σωματείου.

Το νέο Δ.Σ. του “ΠΡΟΜΗΘΕΑ” αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης και να τους ζητήσει την διάλυση όλων των σωματείων και την δημιουργία ενός νέου σωματείου στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης με έδρα την Μεγαλόπολη.

Άλλωστε είναι κάτι το οποίο επιθυμεί και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις (πωλήσεις – εργασιακά που θα προκύψουν) είναι αναγκαίο πλέον όσο ποτέ άλλοτε το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης να έχει μία φωνή και να ορίζει τις τύχες του.

Ζητάμε από τα Δ.Σ. των σωματείων να μας κοινοποιήσουν εγγράφως τις θέσεις – αποφάσεις τους έως την 15-02-2018.

Την απόφαση του κάθε σωματείου θα την κοινοποιήσουμε στους εργαζόμενους με δελτίο τύπου. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  Κοινοποίηση:

  1. ΤΔΕ ΕΤΕ Δ.Λ.Κ.Μ. – ΑΗΣ `Α – ΑΗΣ `Β
  2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ
  3. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ – ΣΤΑΘΜΩΝ
  4. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ
  5. ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,757ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,661ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Τατούλης: Οι πολίτες στην Αρκαδία που δεν θα τοποθετηθούν κάμερες να αποδεχθούν ότι έχουν λιγότερα δικαιώματα στην ασφάλεια;

Για άλλη μία φορά η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Ο Παναγιώτης Γιαννίκος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης με τον Παναγιώτη...

Επιδοματική πολιτική ή σταθερή πολιτική μόνιμων αυξήσεων;

Μιχάλη Ραμπίδη                        Πτολεμαΐδα  28-11-2025 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, επαναλαμβανόμενα «εμβόλιο φτώχειας», ψίχουλα να φάν κι οι κότες ….   ...

Συγκέντρωση της ΑΓΣΣΕ στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2024 στις 11 το πρωί

Από το 2010 οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί στις συντάξεις τους μείωση που ανατρέπει κάθε...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img