Λένε ότι στη ζωή ή κερδίζεις ή μαθαίνεις. Κοιτάζοντας πίσω σ’ όλη την πορεία του προεκλογικού αγώνα είμαι βέβαιος ότι και κέρδισα και έμαθα! Κέρδισα εμπειρίες, νέους φίλους και όραμα για το μέλλον του τόπου μας!
Έμαθα να ξεπερνώ τα ασήμαντα και να εστιάζομαι στα σημαντικά, να δίνω προτεραιότητα στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”.
Το αποτέλεσμα ήταν μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης, για την οποία ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μια θέση τιμής, αλλά και μεγάλης ευθύνης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Σταύρο Τσίχλη που επέλεξε να είμαι συνεργάτης του, σε όλη την ομάδα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και στην οικογένειά μου!!
Υπόσχομαι να υπηρετήσω τα συμφέροντα της περιοχής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ