Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔύο στα δύο για την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ (Βίντεο)

Δύο στα δύο για την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ (Βίντεο)

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Δύο στα δύο για την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μιας και μετά την νίκη απέναντι στον ¨ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ¨ στη Σπάρτη κέρδισε και το δεύτερο παιγνίδι των play off απέναντι στον ¨ΠΑΝΑ ¨ Κανδήλας ,αυτή την φορά στη Μεγαλόπολη .

Την Κυριακή 17/4/2016 στο κλειστό της πόλης μας η ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και μέχρι το 7ο λεπτό τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Με σκορ 0-7 οι παίκτες σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο με 9-10.Το δεύτερο δεκάλεπτο καλύτερο από το πρώτο με σωστές επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες ,με επί μέρους σκορ 14-9 έφερε προηγούμενη την ομάδα στο ημίχρονο με 23-21.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μπήκαν αποφασισμένοι και παίζοντας πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντίπαλους για τον τελικό νικητή .Το σκορ του Γ. δεκαλέπτου (26- 12) αλλά και οι ωραίες φάσεις έδειξαν την διαφορά των δύο ομάδων .
Το τελικό 62-44 έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μιας και τώρα θεωρούνται φαβορί (μαζί με την Θουρία )για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μια άνοδος (δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα)που αν πραγματοποιηθεί θα μοιάζει με ένα μικρό θαύμα .

Από την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ κανείς δεν υστέρησε αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Τσούτσουρα (πολλά ρημπάουντ πολλοί πόντοι),στον Κρόκο (το πάθος του παράδειγμα για τους νεώτερους),στον Στράγγα (όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος)και στους μικρούς Αριδά(δεσπόζει σε άμυνα και επίθεση),Τόμπρο (καρφώματα ,τάπες ,θέαμα και ουσία μαζί).
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΚΟΚΚΟΤΑΣ-ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ-ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΑΡΙΔΑΣ-ΣΤΡΑΓΓΑΣ-ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΡΟΚΟΣ-ΖΥΓΟΥΡΑΣ—ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΜΠΡΟΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ.

Tα αποτελέσματα:

Πελασγός-Πάνας Κανδήλας 62-44

Θουρία-Φιλαθλητικός 66-36

Βαθμολογία

1. Πελασγός 4

2. Θουρία 4

3. Πάνας Κανδήλας 2

4. Φιλαθλητικός 2

δείτε στα βίντεο που ακολουθούν ολόκληρο το παιχνίδι από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,753ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,646ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img