Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑΓόντικας:Κανένας περιφερειακός σύμβουλος να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις άθλιες...
geo-epidotisi-new

Γόντικας:Κανένας περιφερειακός σύμβουλος να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις των Τατούλη – Στρατηγάκου και Νικολάκου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Με άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις η Περιφερειακή Αρχή, οι κ. Τατούλης – Στρατηγάκος και η κα. Νικολάκου επαναφέρουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο την επίταξη – απαλλοτρίωση χωραφιών στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας, που υποτίθεται ότι είχαν περιέλθει από το 2013 στην κυριότητα του ανάδοχου για την διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

Με τις ίδιες άθλιες – αδιαφανείς και παράνομες μεθοδεύσεις φέρνουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και την μαρίνα στο Ναύπλιο, πάλι με ΣΔΙΤ και πάλι στα κρυφά.

Αρνούνται να καταθέσουν στην Οικονομική Επιτροπή και στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα παραδοτέα του μόνιμου τεχνικού συμβούλου που έχουν  για τα ΣΔΙΤ, που αμείβεται αδρά με απευθείας αναθέσεις για την συμβουλευτική υποστήριξη.

Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τις «πομπές» τους, όπως ο λαός έμαθε για τις «πομπές» τους για την διαχείριση των απορριμμάτων θα μάθει και για την μαρίνα του Ναυπλίου.

Για ένα έργο προϋπολογισμού πάνω από 20 εκατ. ευρώ φέρνουν στο ΠεΣυ μια εισήγηση δύο σελίδων που είναι όμως αποκαλυπτική. Παραχωρούν στεριά και θάλασσα για 40 χρόνια στον καπιταλιστή, που μπορεί ακόμα και τη θέση τη χωροθέτηση της μαρίνας να αλλάξει.

Θέλουν να κρύψουν ότι, όπου ο ιδιώτης θέλει, θα κατασκευάσει ένα ΜΟΛ χιλιάδων τ.μ. που θα διαθέτει εστιατόρια – καφετέριες – σούπερ μάρκετ και δεκάδες καταστήματα κάθε είδους. Ένα ανάθεμα χιλιάδων τ.μ. μέσα στη θάλασσα και στη στεριά με ολέθριες συνέπειες για τους ντόπιους αυτοαπασχολούμενους, κατοίκους και παραθεριστές.

Ο λαός έχει πείρα από τα ΣΔΙΤ. Η σχεδιασμένη μαρίνα δεν υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες αλλά την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματιών.

Καλούμε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο, που σέβεται τον εαυτό του να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του στη συνεδρίαση του ΠεΣυ αυτές τις αθλιότητες και παρανομίες, μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Οχτώ χρόνια δεν τους έφταναν; Θέλουν τώρα στα κρυφά να παραδώσουν στεριά και θάλασσα στο ιδιωτικό κεφάλαιο;

Ο επικεφαλήςτης Λαϊκής Συσπείρωσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,786ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,683ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Κοινόν Καρυτινών

Κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Κοινόν Καρυτινών, χτες στο ξενοδοχείο Πελασγός!Ευχαριστούμε πολύ για τη...

Παρουσίαση βιβλίου “Ο Μελαγχολικός Εργάτης” την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στη Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ»...

Κοπή πίτας του Συλλόγου Αναβρυτού την Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που θα γίνει την...

Η Φωτεινή Καλεύρα από την Μεγαλόπολη στο Survivor 2026

Κυριακή 11 Ιανουαρίου γίνεται η πρεμιέρα του Survivor 2026, στο φετινό παιχνίδι υπάρχει συμμετοχή...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img