Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓιάννη σου πάνε τα «γαλανόλευκα» και εσένα και του Δημήτρη

Γιάννη σου πάνε τα «γαλανόλευκα» και εσένα και του Δημήτρη

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Γιάννης Κώτσιρας βρίσκεται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού μας προπονητή Γκουσταβο Πογιέτ και η κλήση του στην Εθνική Ελλάδος γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια όλους όσους τον ξέρουν από την ποδοσφαιρική πορεία του στον νομό μας.

Ο Γιάννης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, το παιδί της διπλανής πόρτας, ο φίλος από την Μεγαλόπολη, το πρότυπο τόσων νέων παιδιών που παίζουν μπάλα στον νομό μας είναι εκεί που πραγματικά με την αξία του και την δουλειά του ανήκει. Είναι στην Εθνική Ελλάδος.

Είναι σπουδαία στιγμή για τον ίδιο οι κλήσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πρακτικά αποτελούν την επιβράβευση της μεγάλης του προσπάθειας αλλά και μια μεγάλη δικαιοσύνη για την αγωνιστική του εικόνα με τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα της Super League.

Από το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας και τα χωμάτινα γήπεδα στην Γ’ Εθνική και τον Παναρκαδικό και από κει στον Αστέρα Τρίπολης την Super League και τον Παναθηναικό με την Εθνική μας ομάδα να είναι δίχως αμφιβολία ο κεντρικός σταθμός σε όλη αυτή την σπουδαία και γνωστή σε όλους ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Όλη αυτή η πορεία του Μεγαλοπολίτη άσου είναι απόλυτα συμβιβασμένη με την ίδια προσήλωση, με την ίδια ταπεινότητα , με το ίδιο καθαρό βλέμμα, με το ίδιο ήθος και τον ίδιο σεβασμό σε κάθε του κίνηση από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα που τον κάνουν να ξεχωρίζει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων .

Για να είμαστε απόλυτα σωστοί εκτός του Γιάννη υπάρχει και ο Δημήτρης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης της Κυνουρίας που είναι κα αυτός διεθνής, που είναι και αυτός στο πιο ψηλό επίπεδο και γράφει την δική του μοναδική καριέρα κάνοντας μας διπλά υπερήφανους σαν Αρκαδικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί και αυτός ένα τρανό παράδειγμα δουλειάς για όλους.

Για τον «Κούρμπε» πια η κλήση του στην «γαλανόλευκη» μοιάζει με κάτι το εντελώς αναμενόμενο και κάτι το τόσο σύνηθες και είναι μια πραγματικότητα που ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει όντας εκ των κορυφαίων στην θέση του στην χώρα μας.

Η Αρκαδία έχει στην Εθνική Ελλάδος δύο δικά της παιδιά, ναι δύο δικά της τον Δημήτρη και τον Γιάννη, τον Γιάννη αν προτιμάται και τον Δημήτρη και αυτό είναι παράσημο για τον Αστέρα και για το ποδόσφαιρο μας αλλά και χαρά μεγάλη για όσους γνωρίζουν αυτά τα παιδιά.

Γιάνναρε σου πάνε ρε φίλε τα «γαλανόλευκα» και μας αρέσει να σας βλέπουμε στην Εθνική και εσένα και τον Δημήτρη!

από το ArcadiaPortal.gr

* Φωτογραφία άρθρου: Γιάννης Κώτσιρας / Photo Stories Facebook

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,754ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ιερού Ναού και περιβάλλοντος χώρου Μετοχίου Σινά στην Τ.Κ.Κοτυλίου»

Στα πλαίσια υλοποίησης του 6ου ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύμφωνα με...

Απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη ενάντια στο νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο (pics,vid)

Το πρωί της Τρίτης, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, το...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img