Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Απάντηση για Ντιμπέιτ και προσεγγίσεις συμβούλων άλλων συνδυασμών

ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Απάντηση για Ντιμπέιτ και προσεγγίσεις συμβούλων άλλων συνδυασμών

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Μεγαλόπολη, Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δελτίο Τύπου

Με το παρόν δελτίο τύπου απευθυνόμαστε πρωτίστως στους συμπολίτες μας με τους οποίους αναπτύξαμε μια ξεκάθαρη ειλικρινή επικοινωνία, χωρίς υπεκφυγές και φανφαρώδη λόγο και πάνω από όλα χωρίς να αφήνουμε υπόγεια λόγια και πράξεις να αποδομούν την λειτουργία του Δήμου, κάτι που δυστυχώς ταλανίζει τον  Δήμο Μεγαλόπολης τα τελευταία χρόνια.
Αυτή την ευθύτητα υπηρετήσαμε από την αρχή της πορείας μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εάν ο λαός μας δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Σχετικά με το περιβόητο «ντιμπέϊτ» μεταξύ των 2 υποψηφίων δημάρχων Μεγαλόπολης, για το οποίο λοιδορηθήκαμε για την μη συμμετοχή μας, έχουμε να πούμε τα εξής:

Στην πρόταση της ιστοσελίδας Καφενείο Μεγαλόπολης για συνέντευξη  των 2 υποψηφίων Δημάρχων Μεγαλόπολης για τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, εκτιμήσαμε ότι ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθεί, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.
Και τότε ΟΥΔΕΙΣ από τους 5 υποψηφίους δημάρχους ανταποκρίθηκε στην αντίστοιχη πρόταση του ιδίου ανθρώπου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ΚΑΜΙΑ συνέντευξη, προφανώς λόγω πίεσης χρόνου και προγράμματος, πόσο μάλλον τώρα δύο 24ωρα πριν την λήξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου.

Όσον αφορά για τα όσα ακούστηκαν δημόσια από τον συνυποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μιχόπουλο, και διαχέονται ιδιωτικά , πραγματικά λυπούμαστε.
Την Τρίτη το πρωί στη Δημοτική ραδιοφωνία μας χαρακτήρισε «ανήθικους» για προσπάθεια προσέγγισης μη εκλεγμένων υποψηφίων του, προς άγρα ψήφων.
Όταν Ο ΙΔΙΟΣ τηλεφώνησε (εμφανής και καταγεγραμμένη κλήση στο κινητό τηλέφωνο) σε υποψήφιο σύμβουλο της παράταξής μας μη εκλεγμένο
και γνωρίζει πολύ καλά τι του είπε…
Από την άλλη την Πέμπτη το απόγευμα στο περιβόητο «ντιμπέϊτ» μας ζήτησε πολλάκις συνεργασία και σύμπνοια!
Το κλίμα συνεργασίας χτίζεται με σταθερές θέσεις, ήπιο τόνο, σεβασμό και προσήλωση
στις υποχρεώσεις που ο κάθε θεσμός οφείλει να υπηρετεί με θεμιτό και έντιμο τρόπο.
Σε αυτούς τους θεσμούς για εμάς συμπεριλαμβάνονται και τα ΜΜΕ, διαφορετικά ελλοχεύουν κίνδυνοι αποπροσανατολισμού και προσβολής της νοημοσύνης μας!

Σε αυτό το μοντέλο σκέψεων και συμπεριφορών παραμένουμε πιστοί και το ίδιο θα πράξουμε στην επόμενη 4ετία, από όποια θέση μας ορίσει ο λαός με την ψήφο του.
Περιμένουμε και άπαντες συμμετέχοντες στα δημοτικά πράγματα να πράξουν το ίδιο
Ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για άλλα «παιχνίδια» εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου!

Δελτίο τύπου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ότι αφορά την διαδικασία των συζητήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε σαν ιστοσελίδα τα εξής:
    Στον συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ έχουν γίνει 3 προτάσεις για συμμετοχή σε συζητήσεις.
    Η πρώτη ήταν πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και αφορούσε προσωπική συνέντευξη, ο κ. Χριστογιαννόπουλος μας είπε τότε ότι θα το δούμε αφού κυκλοφορήσει το πρόγραμμα μας, μετά από 2 ημέρες βέβαια έδωσε συνέντευξη σε άλλο ΜΜΕ.
    Η δεύτερη πρόταση έγινε την εβδομάδα πριν την πρώτη Κυριακή, αφορούσε πρόσκληση σε όλους τους συνδυασμούς, σε αυτή την προσκληση απάντησαν θετικά όλοι εκτός του κ. Χριστογιαννόπουλου ο οποίος δεν απάντησε καν !! Για να μην υπάρχει καμία παρανόηση αποφασίσαμε σαν σελίδα να μην κάνουμε την συζήτηση με τους υπόλοιπους υποψήφους.
    Η τρίτη πρόταση έγινε την προηγούμενη Δευτέρα και αφορούσε συζήτηση μεταξύ των 2 υποψηφίων, σε αυτή την πρόταση επίσης δεν απάντησε καν ο κ. Χριστογιαννόπουλος.
    Σήμερα με το παρόν δελτίο είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του.
    Τα συμπεράσματα δικά σας, παρακαλούμε δε τον επικεφαλής και τους ανθρώπους του συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ να μην βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, εμείς σαν σελίδα αναρτήσαμε οτιδήποτε μας έστειλαν , αυτοί επέλεξαν να αγνοούν τις προσκλήσεις μας , δεν έχουμε καμία ευθύνη για την δική τους επικοινωνιακή τακτική.

11,751ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img