«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις». Ο πρωθυπουργός Κυρ.Μητσοτάκης μιλούσε σε εκδήλωση για το ίντερνετ στην Ελλάδα και έπεσε η σύνδεσή του!
Το σπαρταριστό γεγονός έγινε κατά τη διάρκεια του ψηφιακού συνεδρίου «Innovative Greeks» που συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΒ και η Endeavor Greece (στο ΔΣ της οποίας συμμετείχε παλιότερα η σύζυγός του, Μαρέβα).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να πείσει τους συμμετέχοντες πως «η Ελλάδα προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον, εξαιρετική συνδεσιμότητα, φανταστική ποιότητα ζωής», αλλά όσο τα έλεγε αυτά κόπηκε η σύνδεσή του στο διαδίκτυο.
Αυτή είναι η ψηφιακή επανάσταση στην χώρα μας, που οι ταχύτητες του διαδικτύου κυριολεκτικά σέρνονται, την στιγμή που σε όλη την Ευρώπη η μέση ταχύτητα στο διαδίκτυο είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.
-Έχουμε εξαιρετική συνδεσιμότητα
— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss) March 3, 2021
μπορείς να δουλεύεις από παντού στη Ελλάδα…
-Πάγωσε η εικόνα
-Μάλλον έχουμε ένα πρόβλημα στη σύνδεση.
Δεν γίνονται αυτά. pic.twitter.com/uCLGlcLnDC