ΑρχικήΑΡΘΡΑΚυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Μπάρλα, με τίτλο «Σενού: ο ταξιδευτής των...

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Μπάρλα, με τίτλο «Σενού: ο ταξιδευτής των ιστοριών»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Μπάρλα, με τίτλο «Σενού: ο ταξιδευτής των ιστοριών», από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
Πρόκειται για ένα αλληγορικό παραμύθι που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, σε κάθε αναγνώστη που πιστεύει στη μαγεία των λέξεων και της αφήγησης.

Σενού: ο ταξιδευτής των ιστοριών

Κωνσταντίνα Μπάρλα

Σελίδες: 42

Διαστάσεις: 24×17

Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο

Κατηγορία: Παραμύθι

ISBN: 978-960-607-698-5

Σ’ έναν κόσμο όπου οι ιστορίες ζούσαν μόνο μέσα στις φωνές και τις μνήμες των ανθρώπων, ένα αγόρι ανακαλύπτει μια πέτρα που ψιθυρίζει μυστικά. Ο Σενού, με καρδιά γεμάτη περιέργεια, ξεκινά ένα ταξίδι μέσα σε δάση, ερήμους και χιονισμένα χωριά για να συλλέξει ιστορίες που δεν πρέπει να χαθούν.

Όμως η μνήμη είναι εύθραυστη και οι λέξεις μπορούν να ξεγλιστρήσουν… Τι θα κάνει ο Σενού για να διασώσει τις ιστορίες; Πώς μπορεί να φυλάξει κάτι που είναι τόσο ζωντανό αλλά και τόσο φευγαλέο ταυτόχρονα;

Ένα παραμύθι για παιδιά και εφήβους αλλά και για κάθε αναγνώστη που πιστεύει στη μαγεία της αφήγησης. Μια τρυφερή, ποιητική ιστορία για τη μνήμη, τη φαντασία και τη δύναμη του λόγου, που μας θυμίζει ότι κάθε λέξη είναι ένας σπόρος ικανός να αλλάξει τον κόσμο.

Η Κωνσταντίνα Μπάρλα γεννήθηκε το 1981 στην Τρίπολη. Από τα παιδικά της χρόνια την μαγνήτιζαν οι ξένες γλώσσες, η ποίηση και οι πολιτισμοί του κόσμου. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Πολιτικές Επιστήμες, ενώ συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αγγλική Λογοτεχνία.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών, διδάσκοντας μαθητές κάθε ηλικίας. Σήμερα ζει και δημιουργεί στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει τα μυθιστορήματα «Φόβος ή Έρωτας» (2017, εκδόσεις Ωκεανός), «Σαράγεβο: Γκουέρνικα για Αγγέλους» (2021, εκδόσεις Υδροπλάνο), καθώς και την αγγλόφωνη ποιητική συλλογή “Sorrow-stained Pages” (2023, BookGuru). Ποιήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικά έργα.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Φωτιά κοντά στα διόδια της Βελιγοστής – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (pics,vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή κοντά στα διόδια της Βελιγόστης, στον...

Από τη Μπερτσιά έως τη Λυκόσουρα: Τα τρία έργα που ξεκινούν στην Αρκαδία (video)

Τρεις σημαντικές συμβάσεις για έργα που αφορούν την ενίσχυση των υποδομών και της οδικής...

Σύλληψη στη Μεγαλόπολη – 56χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Μεγαλόπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος αναζητούνταν...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κοτύλιο

Δείτε τις αφίσες με τις εκδηλώσεις στο Κοτύλιο Μεγαλόπολης

Στήριξη στους νέους της Μεγαλόπολης – Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους έως 29 ετών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Αρκαδία υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση προγράμματος...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img