ΑρχικήΑ.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΕνημέρωση από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για τις αρχαιρεσίες της, στις 7 Φεβρουαρίου

Ενημέρωση από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για τις αρχαιρεσίες της, στις 7 Φεβρουαρίου

Με αφορμή την προκήρυξη εκλογών για το νέο Δ.Σ της Α.Λ.Μ.Α, που πραγματοποιήθηκε στις 23/01/2016 στη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη που απουσίαζαν, τα εξής:

1. Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 7η Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή από τις 12:00 έως 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου(Πρώην ΚΕΠ).
2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους έως και την 3η Φεβρουαρίου στην γραμματέα της ΑΛΜΑ Κα Δεληγιώργη Κων/να στο τηλέφωνο 6972600312
3. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στα όργανα διοίκησης του σωματείου έχουν τα ιδρυτικά μέλη και τα μέλη του σωματείου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Μόνη η ιδιότητα των ταμειακά εντάξει μελών επιφυλασσομένων και των λοιπών ειδικών διατάξεων του καταστατικού, δίνει το δικαίωμα στο μέλος να ψηφίζει, να εκλέγει και να εκλέγεται στο Δ.Σ. Την ιδιότητα των ταμειακά εντάξει μελών έχουν τα μέλη που δεν οφείλουν συνδρομές περισσότερες των δύο ετών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια