Αρχική Επικοινωνία

Επικοινωνία

Πληροφορίες

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης παρουσιάζει νέα και διάφορα ενδιαφέροντα από την πόλη της Μεγαλόπολης και την ευρύτερη περιοχή.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008. Μέσω της σελίδας εδώ στο WordPress και της σελίδας μας στο Facebook προσπαθούμε  να σας μεταφέρουμε οτιδήποτε χρήσιμο αφορά την περιοχή μας,  να κριτικάρουμε  και να επισημάνουμε  τα κακώς κείμενα αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξουμε  όλα όσα αξίζουν την προσοχή μας και την επιβράβευσή μας .
Αυτή η σελίδα έχει δημιουργηθεί για να μπορείτε να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή μας, κυριότερα όμως να συμμετέχετε και εσείς , να σχολιάζετε και να στέλνετε και εσείς τα δικά σας θέματα – σχόλια – παρατηρήσεις αλλά και τις δικές σας ιδέες!!
Το καφενείο είναι ανοιχτό σε όλους και σε όλες και θα ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσει δικά σας κείμενα.

Στοιχεία Σελίδας

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kafeneio-megalopolis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη..

Στείλτε μας μήνυμα!