Μεγάλη επιτυχία για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης (Video-Photo)

0

Το Καρναβάλι Μεγαλόπολης έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά , σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κεντρικός δρόμος γέμισε από τους καρναβαλιστές , τα άρματα και από πάρα πολλούς θεατές που ήρθαν και από περιοχές εκτός Μεγαλόπολης.

Καθαρά Δευτέρα στον Αναβρυτό

0

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αναβρυτού σας προσκαλεί σε ένα ειδυλλιακό και φιλόξενο περιβάλλον να γιορτάσουμε το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας, στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου του χωριού μας με το πέταγμα του χαρταετού, τις πατροπαράδοτες λαγάνες και το άφθονο γλέντι και χορό.

Ενεργειακές Κοινότητες: Ψηφίστηκε το θέμα στο Δ.Σ.Μεγαλόπολης με την απουσία όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης

0

Συνεδρίασε  σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης με 4 θέματα , με κυριότερο την λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου στην Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα με τίτλο: «Πελοπόννησος Ενεργειακή Κοινότητα Περιορισμένης Ευθύνης»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πήρε ήδη απόφαση πριν λίγες ημέρες και συστήνει την Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητας με τίτλο: «Πελοπόννησος Ενεργειακή Κοινότητα Περιορισμένης Ευθύνης».Στην κοινότητα αυτή συμμετέχουν οι :Περιφέρεια Πελοποννήσου με ποσοστό 40%, η αναπτυξιακή «Πελοπόννησος Α.Ε.» με ποσοστό 25%, το Περιφερειακό Ταμείο με ποσοστό 25% και ο Δήμος Μεγαλόπολης με ποσοστό 10%.

ΕΤΕ ΔΕΗ: Ευχαριστήριο για την εθελοντικη αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

0

Στο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αιμοδοσίας της Ε.Τ.Ε/Δ.Ε.Η στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2018 οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στο δύσκολο αλλά πανέμορφο κλάδο της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ συνεχίζοντας να ανεβάζουν τον πήχη της προσφοράς αίματος.

Αναζήτηση ταλέντων Βόλεϊ στην Μεγαλόπολη

0
φωτογραφία από το sfinakianews.gr

Στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου προπόνηση – συγκέντρωση από μικτές ομάδες για την αναζήτηση ταλαντούχων αθλητριών με σκοπό να επιλεγούν οι καλύτερες για τις εθνικές ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Απορρίφθηκε το αίτημα αύξησης ωρών λειτουργίας για ΑΗΣ Καρδιάς & Αμυνταίου – Επιστολή «κόλαφος» στον Περιφερειάρχη από Ευρωπαϊκή Επιτροπή

0

«Κόλαφος» για την περιοχή και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η επιστολή που έλαβε ο περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης από την Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον Γενικό Διευθυντή Daniel Callegja, μέσα από την οποία καθίσταται σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι το αίτημα της κατά παρέκκλιση αύξησης των ωρών λειτουργίας από 17.500 σε 32.500 ώρες των του ΑΗΣ Αμυνταίου και της 1ης και 4ης μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς, δεν γίνεται δεκτό, με αποτέλεσμα εκτός των άλλων συνεπειών να κινδυνεύουν και οι τηλεθερμάνσεις Πτολεμαΐδας κα Αμυνταίου.

Πελασγός: Τελικός Εφηβικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα

0

Έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος δηλώνουν οι αθλητές του Κ.Ο.Μ. ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ που σήμερα στις 8.00 μ.μ στο κλειστό της Καλαμάτας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομώνυμη ομάδα.

Περιφέρεια και Δήμος Μεγαλόπολης συστήνουν την «Πελοπόννησος Ενεργειακή Κοινότητα» – Τι ακριβώς θα γίνει;

0

Λίγες μόνο ημέρες από την ψήφιση του σχετικού νόμου στην Βουλή για τις Ενεργειακές Κοινότητες, ( το σχετικό νομοσχέδιο που μαζί του πέρασε η τροπολογία του μειωμένου τιμολογίου ρεύματος για την Μεγαλόπολη) η Περιφέρεια Πελοποννήσου πήρε ήδη απόφαση και συστήνει την Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητας με τίτλο: «Πελοπόννησος Ενεργειακή Κοινότητα Περιορισμένης Ευθύνης».

Run the Theatre 2018: Video promo Διοργάνωσης – Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

0

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης- Run the Theatre 2018 παρουσίασε το video promo του αγώνα.

Συλλαλητήριο στην Βουλή για το νομοσχέδιο και θερμή υποδοχή Τσίπρα στην Τρίπολη αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο ενάντια τις πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ

0

Συνεδρίασε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης το συντονιστικό Όργανο που έχει συσταθεί ενάντια στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ.

Στο Συντονιστικό Όργανο Μεγαλόπολης και Δυτικής Μακεδονίας , παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης ο οποίος επανέλαβε την δέσμευσή του για παραίτηση του περιφερειακού συμβουλίου σε περίπτωση πώλησης λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων. Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, οι δήμαρχοι Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος , Κοζάνης κ. Ιωαννίδης και Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ κ.κ. Φωτόπουλος και Καραλευθέρης, εκπρόσωποι φορέων και δημότες της Μεγαλόπολης. Από τη Δυτική Μακεδονία παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιπεριφερειάρχες Στέφανος Μπύρος και Κώστας Γέρου, ο πρόεδρος του Π.Σ. Φώτης Κεχαγιάς, ο εκτελεστικός σύμβουλος της Περιφέρειας Παντελής Αργυριάδης.Στην Μεγαλόπολη ήρθε και αντιπροσωπεία του σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ Εορδαίας, με τους Φώτη Κρυτσάνη και Δημήτρη Τραχανά.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δημοφιλή Άρθρα

Μεγάλη επιτυχία για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης (Video-Photo)

Το Καρναβάλι Μεγαλόπολης έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά , σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο κεντρικός δρόμος...