ΑρχικήΑΡΘΡΑΣυναντήσεις και διεργασίες για την πίστα Μοτοκρός Μεγαλόπολης - Κάποιοι λογαριάζουν χωρίς...

Συναντήσεις και διεργασίες για την πίστα Μοτοκρός Μεγαλόπολης – Κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Έντονο είναι το ενδιαφέρον από πολλούς φορείς και πρόσωπα για το μέλλον της πίστας Μοτοκρός στην Μεγαλόπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας έχει κάνει αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με υπουργούς, με αρκετούς παράγοντες, ακόμα και ταξίδια στην Αθήνα με μοναδικό θέμα την πίστα.

Την Κυριακή είδαμε φωτογραφία και μάθαμε ότι τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη με βασικό θέμα επίσης την πίστα Μοτοκρός.

Μέχρι εδώ όλα καλά θα μου πείτε και μπράβο σε όλους όσους ενδιαφέρονται.

Όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…

Κανένας από όσους εμφανίζονται να ενδιαφέρονται και να κάνουν συζητήσεις, δεν κάλεσε την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης να συμμετέχει, την ΑΛΜΑ που είναι η λέσχη που έχει ενοικιαστήριο με την ΔΕΗ για την πίστα, η οποία ΑΛΜΑ είναι αυτή που κάνει τους αγώνες, είναι αυτή που με ελάχιστες βοήθειες δημιούργησε και κράτησε την πίστα ενεργή όλα αυτά τα χρόνια.

Κανένας δεν πήγε να μιλήσει με την ΑΛΜΑ να μάθει τουλάχιστον στα γρήγορα πως λειτουργεί η πίστα και πως γίνονται οι αγώνες, ίσως κάποιοι να μην έχουν πατήσει καν το πόδι τους στην πίστα.

Η ΔΕΗ με βάση τον τελευταίο νόμο θα δώσει την ιδιοκτησία της πίστας στην νέα εταιρία του δημοσίου την ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ και από εκεί προσπαθούν διάφοροι να καταφέρουν να κάνουν τι; Να γίνουν αυτοί ιδιοκτήτες της πίστας;

Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να μάθω και να δω τι θα γίνει τελικά σε μερικά χρόνια, σε ποια χέρια και με ποιο καθεστώς θα υπάρχει η πίστα.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί όλοι όσοι εμφανίζουν όψιμο ενδιαφέρον για την πίστα Μοτοκρός, κανείς δεν καλεί την λέσχη της Μεγαλόπολης που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες.

Δεν θέλω να βγω αληθινός αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναδούμε την πίστα να λειτουργεί όπως την ξέραμε. Δεν θα βρεθούν στο μέλλον άλλοι τρελοί να βουτήξουν στις λάσπες και στα προσωπικά έξοδα για να γίνονται αγώνες, να διαφημίζεται η περιοχή μας και να έρχονται χιλιάδες θεατές.

Όλοι εσείς λοιπόν που προβάλλετε ότι κάνετε συναντήσεις και συζητάτε για την πίστα, έχετε τελικά αναρωτηθεί τι ρόλο παίζετε;

Σας το λέω λοιπόν δεν είναι καλό που λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο….

Σημείωση άρθρου: Λόγω των εορτών δεν θα αναφερθώ και δεν θα σχολιάσω την συνάντηση των μελών της τοπικής με τον υφυπουργό, δεν θα κάνω ερωτήματα , ούτε σχόλια. Μετά τις γιορτές όμως θα γίνει και αυτό για να δούμε τελικά ποια είναι η στάση κάποιων απέναντι στις αποφάσεις της Κυβέρνησης και στα κυβερνητικά στελέχη που είναι συνεχώς εναντίον της Μεγαλόπολης.

Αλεβίζος Παναγιώτης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια