Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτική Ενότητα: Ο Δήμαρχος δεν έχει όριο στη δημαγωγία και το ψέμα

Δημοτική Ενότητα: Ο Δήμαρχος δεν έχει όριο στη δημαγωγία και το ψέμα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που o κ. Δήμαρχος έρχεται αντιμέτωπος με μια απόλυτα συνειδητή μεθόδευση διαστρέβλωσης της αλήθειας και παραπληροφόρησης.

Με ανακοίνωση του προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στην αντιπολίτευση για τη μη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καταλογίζοντας ασέβεια στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης εμπλέκει τους επαγγελματίες και τους εργολάβους για δήθεν μη εξόφληση των τιμολογίων λόγω του ότι δεν συζητήθηκε και δεν ψηφίστηκε, σε παράνομη συνεδρίαση, η τακτοποίηση του προϋπολογισμού, όταν η αντίστοιχη τακτοποίηση το 2022 είχε γίνει στις 15 Μαρτίου.

Δυστυχώς o Δήμαρχος δεν έχει όριο στη δημαγωγία και στο ψέμα. Όταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ’ επάγγελμα τότε τίθεται θέμα ανικανότητας.

Η Δημοτική Ενότητα πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε έγγραφο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που σκόπιμα έχει αποκρυφτεί, τους λόγους της μη συμμέτοχης της στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Χαρακτηριστικά το έγγραφο αναφέρει ότι: η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι μη νόμιμη επειδή δεν έχει εφαρμοστεί το άρθρο 41 ( Οι σύμβουλοι επικεφαλής δημοτικής παράταξης έχουν το δικαίωμα δύο (2) μέρες προ της δημοσίευσης της πρόσκλησης της παρ. 4 να προτείνουν τη συμπλήρωση της ημερήσιας διάταξης με επείγοντα θέματα, τα οποία ο πρόεδρος δύναται να εντάξει στα προς συζήτηση θέματα της ημερήσιας διάταξης ) του νόμου 4954/2022.

Προτείναμε την αναβολή της συνεδρίασης του Δ.Σ. και να σταλεί νέα πρόσκληση με τη συμπλήρωση της ημερήσιας διάταξης με επείγοντα θέματα που θα προτείνουν οι σύμβουλοι επικεφαλής δημοτικής παράταξης όπως ορίζει ο νόμος.

Γελιέται όμως ο Δήμαρχος που λειτουργεί σαν να είναι τσιφλίκι του η διοίκηση του Δήμου και δεν εφαρμόζει τους νόμους, ότι θα επιβάλει το νόμο της σιωπής και της συναίνεσης.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε απέναντι σε κάθε παρανομία που θα γίνει προσπάθεια να επιβληθεί. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την ικανότητα, έχουμε τη θέληση.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση για 388 ανέργους του προγράμματος «Δράσεις για Σένα» – Καλύφθηκε πλήρως ο στόχος των 500 ωφελουμένων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανακοινώνει με επιτυχία την πλήρη κάλυψη του στόχου των 500...

Τα έργα του 4ου και 5ου ΕΑΠ Μεγαλόπολης που απεντάχθηκαν από το Λιγνιτόσημο

Την απένταξη έργων του 4ου και 5ου ΕΑΠ, για τα οποία είτε δεν υπήρξε...

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img