ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΣΤΟΝ ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΤΟΝ ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τις καταγγελίες και τα όσα σοβαρά ακούστηκαν στην γενική συνέλευση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου  Τρίπολης κι ακόμα δεν έχει υπάρξει απάντηση από κανέναν!

Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ…
http://kafeneio.megalopolis.blogspot.com/2013/01/blog-post_22.html

Και ενώ κανένας δεν τολμάει να βγει και να μιλήσει για το θέμα , από την άλλη μεριά όμως  κάποιοι κάνουν προσπάθειες να υπάρξει φίμωση των Μ.Μ.Ε. .

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν το ακούμπησε κανένα απολύτως Μ.Μ.Ε. της Αρκαδίας εκτός από το ARCADIA PORTAL?  Γιατί κανένας δεν τολμάει να ψάξει να βρείί που πήγαν τα λεφτά των δημοτών?

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός  ότι υπάρχουν πιέσεις και γίνονται σκέψεις ακόμα και για παρεμβάσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες δεν αρέσουν σε ορισμένους από το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ.? Και αυτό γιατί εκεί κάποιοι τολμάνε και γράφουν δημόσια την γνώμη τους.

Περίεργη είναι και η συμπεριφορά του Δήμου Τρίπολης αφού δεν κάλεσε τελικά στο Δ.Σ. του τον Ε.Ο.Σ. να εξηγήσει που πήγαν τα χρήματα και γιατί κινήθηκε έτσι. Στο Συμβούλιο που θα γίνει μεθαύριο στην Τρίπολη δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη το θέμα.

Θέλω να πω σε όλους όσους έχουν ενοχληθεί που ασχολούμαι με το θέμα, αν αφήσουν τις πιέσεις και τις παρασκηνιακές κινήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν εξηγήσεις για την στάση τους και τις κινήσεις τους!!

Θα επανέλθουμε πάλι…

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια