Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΠανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Θεοδώρα Βάστα (Video - Photo)

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Θεοδώρα Βάστα (Video – Photo)

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Και φέτος χιλιάδες πιστοί από κάθε γωνία της χώρας , ήρθαν στην Αγία Θεοδώρα Βάστα , να προσκυνήσουν και να παραβρεθούν στον διήμερο εορτασμό στο εκκλησάκι με τα δένδρα στην σκεπή του.

Το πασίγνωστο σε όλο το κόσμο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης κόσμου στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την  Περιφέρεια. Καθημερινά το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Για ακόμα μια χρονιά διαπιστώσαμε ότι είναι άμεση ανάγκη να γίνουν επιτέλους έργα, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στον χώρο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημείο προσελκύει τους πιο πολλούς επισκέπτες στην περιοχή μας.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης βρέθηκε στην Αγία Θεοδώρα, δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με ολόκληρο τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου:

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,759ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,644ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση κατοίκων για διακοπή κυκλοφορίας λόγω αγώνων ποδηλασίας στις 11-12 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί, το Σάββατο 11...

Πλήρη στήριξη στoν ΣΕΒΙΠΕΤ από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο Β’ Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ

Για την ενίσχυση των ΒΙΠΕ και τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών προοπτικών για την περιοχή...

Δημήτρης Σιέμπος: Η νέα διαδικασία προσλήψεων σε σωφρονιστικά καταστήματα και η Μεγαλόπολη!

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025, ψηφίστηκε από τη Βουλή Νόμος με τίτλο "Προσδιορισμός κρίσιμων...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img