ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Κώτσιρας και ο «Άγιος» Ίκερ

Ο Κώτσιρας και ο «Άγιος» Ίκερ

Ο Αστέρας Τρίπολης λίγες ημέρες πριν είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης που επίσης βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η αποστολές της αρκαδικής ομάδας και της Πόρτο είχαν την δυνατότητα να βρεθούν και μεταξύ άλλων να ανταλάξουν απόψεις γύρό από το ποδόαφαιρο και φυσικά οι αθλητές να γνωριστούν μεταξύ τους.

Εκτός από τα χαμόγελα και τις στιγμές διαλόγου δεν έλειψαν και οι selfie φωτογραφίες με κεντρικό πρόσωπο τον σπουδαίο Ισπανό κίπερ πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας Ίκερ Κασίγιας που εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στο Οπόρτο.

Ο πρώτος που έκανε την αρχή ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις φωτογραφία με τον Ίκερ Κασίγιας ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας για να ακολουθήσει λίγες ώρες μετά ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο αρκάς άσος ανέβασε και αυτός selfie με τον Κασίγιας αναφέροντας “Με τον Άγιο Ίκερ” δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό και ταυτόχρονα τον θαυμασμό του για έναν από τους καλύτερους τερματοφυλακες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

από το ArcadiaPortal.gr

kotsiras

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια