ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η λειτουργία του ΙΕΚ Μεγαλόπολης το οποίο θα στεγαστεί στο Λεοντάρι στον χώρο του σχολείου. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος κατά την διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου , στην συζήτηση του θέματος που αφορούσε την στήριξη που πρέπει να δώσει ο Δήμος Μεγαλόπολης για την λειτουργία του ΙΕΚ.

Συγκεκριμένα το θέμα ήταν: Παραχώρηση δημοτικού κτιρίου και υλικοτεχνικής υποδομής για τη στέγαση και τη λειτουργία του ΙΕΚ Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς αναμένεται να φοιτήσουν αρκετοί μαθητές από την περιοχή μας , ενώ πολλοί περισσότεροι θα κάνουν αιτήσεις για τα επόμενα εξάμηνα που θα ακολουθήσουν.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης προκλήθηκε ένταση όταν τέθηκε θέμα από την Δέσποινα Γαλάνη αν θα γίνει απομάκρυνση μιας καθαρίστριας από το Λύκειο Μεγαλόπολης προς το ΙΕΚ και αν αυτό δημιουργήσει προβλήματα στα σχολεία της Μεγαλόπολης.

Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

[ot-video][/ot-video]

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ Ο ΔΗΜΟΣ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ……ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΙΣ 2 Κ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΙς 10 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΤΑΝ 4 ΜΕ 8 Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ας ΚΑΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ)Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Κ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ?

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ Ο ΔΗΜΟΣ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ……ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΙΣ 2 Κ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΙς 10 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΤΑΝ 4 ΜΕ 8 Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ας ΚΑΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ)Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Κ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ?

  3. ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΙΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΤΩΡΑ?

  4. ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΙΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΤΩΡΑ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια