ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜεγαλόπολη - Ολυμπιακός... μια δοκιμή δρόμος!

Μεγαλόπολη – Ολυμπιακός… μια δοκιμή δρόμος!

Ο Δημήτρης Ζαραφέτας, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κ-15, Θοδωρής Ελευθεριάδης είχε δει το νεαρό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, του άφησε καλές εντυπώσεις και ενημέρωσε τον Γιώργο Αμανατίδη που είναι υπεύθυνος για τα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού.

Η κλήση ήρθε και ο Ζαραφέτας πήγε στου Ρέντη να δοκιμαστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού. Πήρε μέρος σε μια διπλή προπόνηση, όπου το πρόγραμμα είχε εργομετρικά το πρωί και “οικογενειακό” διπλό το απόγευμα. Οι εντυπώσεις που άφησε ο γεννηθείς του 1999 ήταν πολύ θετικές. Ο Γιώργος Αμανατίδης τηλεφώνησε στον προπονητή του Πανιωνίου Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Καλόμαλο και αφού αρχικά κάλεσε την ομάδα της Μεγαλόπολης στο τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας, στη συνέχεια μίλησε για τον Ζαραφέτα για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει.

Η τελική απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Το arcadia-sports επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ζαραφέτα και είπε για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

“Μόνο και μόνο που έκανα προπόνηση εκεί που κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντικό για έμενα, και το ότι βρέθηκα στις εγκαταστάσεις και στον χώρο μιας τόσο μεγάλης ομάδας είναι τιμή μου. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό αφήνοντας τους ανθρώπους που με βλέπαμε ικανοποιημένους. Ελπίζω όταν έρθει η τελική απόφαση να είναι θετική για εμένα και να πάω τελικά σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας”, τόνισε ο νεαρός άσος.

Νίκος Σαλάκης από το arcadiasports.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια