ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Απόκριες στο Δυρράχι – Τριήμερο εκδηλώσεων

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Δυρράχι από τον Μορφωτικό Σύλλογο Δυρραχίου. Τις Απόκριες στο Δυρράχι θα γίνουν οι εκδηλώσεις που αναγράφονται στην αφίσα που ακολουθεί:

Read More

Η συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Σας ενημερώνουμε πως, μετά από απόφαση του Δ.Σ, Δήμου Μεγαλόπολης, η έδρα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης, βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στην αίθουσα της Α.Λ.Μ.Α., με την οποία θα συστεγαστούμε προσωρινά, μέχρι την ολοκλήρωση επισκευής της δικής μας αίθουσας.

Read More

Αρτοκλασία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης στη Μονή της Παναγίας στην Νέα Εκκλησούλα

Αρτοκλασία πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης Αρκαδίας στη Μονή της Παναγίας στο χωριό Νέα Εκκλησούλα λίγο έξω από τη Μεγαλόπολη.

Read More

Η Τσικνοπέμτη στην Καρύταινα (Video-Photo)

Ο Σύλλογος «Κοινόν Καρυτινόν»  τήρησε και φέτος την παράδοση και διοργάνωσε στην Καρύταινα ένα γλέντι με πολλές λιχουδιές και χορό. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την σελίδα του Συλλόγου στο Facebook Χρόνια πολλά!! Δημοσιεύτηκε από Κοινόν Καρυτινών στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου

Read More

Σύλλογος Κοινόν Καρυτινόν: Τσικνοπέμπτη στην Καρύταινα!

Ο Σύλλογος «Κοινόν Καρυτινόν» όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος, την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, τηρώντας το έθιμο, θα το τσικνήσει και πάλι!!!!! Καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του , για να τα κεράσει κοψίδια,κρασί και

Read More

Κοπή πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης

Εντυπωσιακή η προσέλευση προσκεκλημένων και μελών της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο «Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων».

Read More

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης ‘Καλλιστώ’

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης ‘Καλλιστώ’ , διοργάνωσε  μουσική εκδήλωση για την  κοπή πίτας του , σήμερα  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017  στην Ταβέρνα «ΑΛΩΝΙΑ», στη Γέφυρα Μεγαλόπολης.

Read More

Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης: Εκδήλωση για την κοπή πίτας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης ‘Καλλιστώ’ , σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στη μουσική εκδήλωση για την  κοπή πίτας του Συλλόγου , που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 πμ, στην Ταβέρνα «ΑΛΩΝΙΑ», στη Γέφυρα Μεγαλόπολης.

Read More

Κοπή πίτας και αρχαιρεσίες για τον Σύλλογο Κουρουναίων την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Κουρουναίων ‘ Η Ψηλή Παναγία’ , σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας & στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή και

Read More

Γέφυρα Μεγαλόπολης: Ένα χωριό πρότυπο Ομοψυχίας και Πολιτιστικής διαχείρισης

Με «ηθικό αυτουργό» τον  Άρη Μπαρκούρα  και ξεναγό τον Γιώργο Μαυραγάνη ανταποκριθήκαμε στη τιμητική πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» της Γέφυρας Μεγαλόπολης. Αποστολή: Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος/ Μαρία Χιώτη/ νίκη Γιαννακοπούλου/Γιάννης Λάσκαρης. Επιμέλεια Παρουσίασης: Γιάννης Λάσκαρης

Read More