ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ετήσιος χορός του Πολυβίου και του Χορευτικού ομίλου Μεγαλόπολης το Σάββατο 29 Απριλίου

To Σάββατο 29 Απριλίου , ο Πολύβιος και ο Χορευτικός όμιλος Μεγαλόπολης διοργανώνουν τον ετήσιο χορό τους στο Κτήμα Μανιάτη. Στο μήνυμα της η ομάδα του Πολυβίου αναφέρει:

Read More

Ο Σύλλογος Ζώνης παρέδωσε αναπηρικό αμαξίδιο στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 έγινε παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης. 

Read More

Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε πολλοί Ζωναταίοι να επισκεφθούν το χωριό και να περάσουν μαζί μας τις μέρες του Πάσχα. Βέβαια, η προσέλευση δεν ήταν πολύ μεγάλη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, γιατί οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε εμποδίζει

Read More

Συνέλευση και εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ στην Μεγαλόπολη την Κυριακή 30 Απριλίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. Πέτρου Δούμουρα, τη Κυριακή 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση και εκλογές.

Read More

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» είναι κατά των Χ.Υ.Τ.Ε.Α.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Ε.Α. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κοινόν Καρυτινών» δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά και γενικότερα οικολογικά θέματα και προσπαθεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του, να προστατεύει το περιβάλλον.

Read More

Σύλλογος Πολυτέκνων Μεγαλόπολης: Πρόσκληση για τον εσπερινό του Αγίου Γεωργίου και εκδρομή στην Κυνουρία.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μεγαλόπολης καλεί τα μέλη του να παραστούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεγαλόπολης, όπου θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Read More

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Ανθοχώρι

Ο Σύλλογος Ανθοχωριτών , ανακοινώνει ότι στις 23 Απριλίου  ημέρα εορτασμού των Αγίων Θωμά και Γεωργίου τροπαιοφόρου, θα τελεστεί στο Ανθοχώρι  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.    

Read More

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για τις επιχορηγήσεις Συλλόγων και Σωματείων

Δήμος Μεγαλόπολης Δελτίο Τύπου Σχετικά με την εκ νέου ανυπόστατη επίθεση που δέχθηκαν τα σωματεία και οι σύλλογοι  της πόλης αναφορικά με τις επιχορηγήσεις, θα ξανατονίσουμε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα :

Read More

Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων: ΟΧΙ στον ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 4 δημοτικών σχολείων της Μεγαλόπολης , με κοινό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησαν , καταδικάζουν την δημιουργία ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη.

Read More

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 την Δευτέρα 17 Απριλίου στην Ζώνη

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Απριλίου στην Ζώνη Μεγαλόπολης.

Read More