ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Τον προστάτη τους Άγιο Αθανάσιο εορτάζουν οι έμποροι στην Μεγαλόπολη την Κυριακή 28 Μαΐου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης ο Φιλοποίμην σας προσκαλεί την 28/5/2017 ημέρα Κυριακή το πρωί, στον ετήσιο εορτασμό του προστάτη του Αγίου Αθανασίου.

Read More

Ο αγώνας RUN THE THEATER στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής

Στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής της 21ης Μαΐου , που προβάλλεται από την ΕΤ1 και την οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, προβλήθηκαν πλάνα και έγινε αναφορά για τον αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης RUN THE THEATER 2017.

Read More

Καρδιακή ανακοπή, Αυτόματοι Απινιδωτές και ο Δήμος Μεγαλόπολης

Η καρδιακή ανακοπή είναι ένα από τα λίγα προβλήματα υγείας για τα οποία ακόμη και ο μη ιατρός αντιλαμβάνεται γρήγορα και απολύτως τη σημασία τους. Από μικροί μαθαίνουμε ότι η φράση «έπαθε ανακοπή της καρδιάς» είναι σχεδόν ταυτόσημη με το

Read More

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: Πήρε τα εύσημα η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για την διοργάνωση (video-photo)

H Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης διοργάνωσε τον 6ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μοτοκρός 2017, στην πίστα στην Τ.Κ. Πλάκας , στις 20 και 21 Μαίου. Είναι ο δεύτερος αγώνας που διοργανώνει η Α.Λ.Μ.Α. και ο πρώτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Read More

Ζωντανή μετάδοση – 6ος αγώνας του Παν. Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην Μεγαλόπολη

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 , η Aγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει τον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.

Read More

Οι εκδηλώσεις στον σταθμό του ΟΣΕ στην Μεγαλόπολη – Ας φανταστούμε λοιπόν «την πόλη μας… αλλιώς»

Οι εκδηλώσεις στον σταθμό του ΟΣΕ στην Μεγαλόπολη συνεχίζονται. Από τις 17 Μαΐου εως και σήμερα Σάββατο 21 Μαϊου 2017, από το Δήμο Μεγαλόπολης, τη Δ.Ε.Η. Α.Ε., τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», τον Σύλλογο Νέων »ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», το Τρένο Της

Read More

Ο Σταθμός αλλιώς – Δημιουργικό εργαστήρι

Ο σταθμός του ΟΣΕ μεταμορφώνεται για λίγες μέρες, 17-21 Μαΐου, και φιλοξενεί δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, προβολές ντοκιμαντέρ και υπαίθριο αναψυκτήριο. Οι δράσεις ξεκινούν την Τετάρτη 17/05 και κορυφώνονται το Σάββατο 20/05 με μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά

Read More

Στις 20 & 21 Μαΐου ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην Μεγαλόπολη

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 , η Aγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει τον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.

Read More

ΣΚΑΙ: Το ταξίδι της τροφής – Το πρώτο γεύμα στην Μεγαλόπολη το 500.000 π.χ

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, παρουσιάζει την εξέλιξη της διατροφής στον ελλαδικό χώρο και τη Μεσόγειο, από τα προϊστορικά χρόνια, την Αρχαιότητα, το Βυζάντιο, τα Οθωμανικά χρόνια, την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, ως και τη σύγχρονη Ελλάδα.

Read More

Εκδηλώσεις σχετικά με τις μεταλλαγές του παραγωγικού τοπίου Μεγαλόπολης από 17 έως 21 Μαΐου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο Σύλλογος νέων ¨εν δράσει¨ και ο Σύλλογος Γυναικών ¨Καλλιστώ¨, και η ομάδα εργασίας ¨±0.LABαρχιτέκτονες¨ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με τις μεταλλαγές του παραγωγικού τοπίου Μεγαλόπολης.

Read More