ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου στην Μεγαλόπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ   ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Γενικός σημαιοστολισμός. Από 08:00 π.μ. της 23/03/2017 έως δύση του ηλίου 25/03/2017.

Read More

Δήμος Μεγαλόπολης: Ψηφίστηκε ο νέος κανονισμός νεκροταφείων Δήμου Μεγαλόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ψηφίστηκε ο νέος κανονισμός νεκροταφείων Δήμου Μεγαλόπολης Πολύ πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο (Φεβρουάριος 2017) ψηφίστηκε ο νέος κανονισμός λειτουργίας και εποπτείας κοιμητηρίων της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης. Είναι ένας κανονισμός με δεκάδες διατάξεων που προήλθε

Read More

Δ.Σ. Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για συνάντηση με ΔΕΗ για τον ΧΥΤΕΑ

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Δευτέρα 20 Μαρτίου , ο Δήμαρχος κ.Παπαδόπουλος έκανε ενημέρωση για την συνάντηση που ε΄γινε με την Διοίκηση της ΔΕΗ. Θυμίσουμε ότι η συνάντηση με την ΔΕΗ έγινε μετά την ομόφωνη απόφαση

Read More

Γεωργακόπουλος: » κ.. Δήμαρχε της Μεγαλόπολης σας καλούμε ΣΗΜΕΡΑ να κάνετε για τον ΧΥΤΕΑ , όσα δεν κάνατε το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΟΣ»

  Μεγαλόπολη 20.03.2017 » κ.. Δήμαρχε της Μεγαλόπολης σας καλούμε ΣΗΜΕΡΑ να κάνετε για τον ΧΥΤΕΑ , όσα δεν κάνατε το ΠΑΡΕΛΘΟΝ  ΕΤΟΣ» κ. Δήμαρχε της Μεγαλόπολης σας καλούμε σήμερα να κάνετε όσα,  ακούσια ή εκούσια δεν πράξατε εδώ και

Read More

Δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα 20 Μαρτίου στην Μεγαλόπολη με 5 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 20η του μήνα Μαρτίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω

Read More

Διαγωνισμός για τον εξοπλισμό και την πιστοποίηση των παιδικών χαρών στην Μεγαλόπολη

Με την διαδικασία των διαγωνισμών θα προχωρήσει ο Δήμος Μεγαλόπολης στην προμήθεια οργάνων και του απαραίτητου εξοπλισμού για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών. Συγκεκριμένα θα γίνου  διαγωνισμοί για την κάθε δημοτική ενότητα ξεχωριστά.

Read More

Ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη του παιδιού: Συνήθεις διαταραχές και παρέμβαση» το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Μεγαλόπολη

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 9:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη του παιδιού: Συνήθεις διαταραχές και παρέμβαση». Επιστημονική Υπεύθυνη – Συντονίστρια: Στέλλα Μπαβέλου, Λογοθεραπεύτρια.

Read More

Λύθηκε το πρόβλημα με την θόλωση του νερού στο Βάστα

Δημοσιεύσαμε την Τρίτη 7 Μαρτίου  το απόγευμα  μια καταγγελία ενός κατοίκου από το Βάστα Μεγαλόπολης σχετικά με πρόβλημα θόλωσης στο νερό του χωριού.

Read More

Δήμος Μεγαλόπολης: Κατατέθηκε η προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον ΧΥΤΕΑ

Κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο , η προσφυγή του Δήμου Μεγαλόπολης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας , κατά της αριθμ. οικ.62952/5384/23-12-2016 ΚΥΑ«Έγκριση Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΣΔΕΑ) σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν 4342/2015».

Read More

Ο Γιώργος Μαρκολιάς νέος πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μεγαλόπολης (video-photo)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου η εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Read More