ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Σύλλογος Ζώνης παρέδωσε αναπηρικό αμαξίδιο στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 έγινε παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης. 

Read More

Ηλεκτρονικά με POS οι πληρωμές στο Δήμο Μεγαλόπολης

Τη δυνατότητα να πληρώνουν πλέον τις υποχρεώσεις τους προς το δημοτικό ταμείο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) παρέχει στους δημότες και στις επιχειρήσεις ο Δήμος Μεγαλόπολης, με την εγκατάσταση μηχανήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS).

Read More

Run The Theatre 2017 στην Μεγαλόπολη – Ενημέρωση για όρια συμμετοχών και μπλουζάκια αθλητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Μεγαλόπολη Αρκαδίας, 20/04/2017 Η Οργανωτική Επιτροπή του  «Αγώνα Δρόμου Μεγαλόπολης –Run The Theatre 2017» ανακοίνωσε τα παρακάτω θέματα:

Read More

Εκδήλωση Μνήμης της μάχης στη θέση Στενά Αγ. Αθανασίου Καρύταινας

Ο Δήμος Μεγαλόπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση Μνήμης της 1ης μάχης του απελευθερωτικού αγώνα που έγινε την 27η Μαρτίου 1821 στη θέση Στενά Αγ. Αθανασίου Καρύταινας.

Read More

Δήμος Μεγαλόπολης: Συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα Νεανίδων του Πελασγού

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το αδιαμφισβήτητο γεγονός της σοβαρής και μεθοδικής  δουλειάς, αθλητικής και οργανωτικής, που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία της πόλης, η ομάδα Νεανίδων του Πελασγού έφτασε στην τελική εξάδα, η οποία θα αγωνιστεί στην  τελική φάση 

Read More

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για παράταση σύμβασης εργαζομένων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης  κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο μέσω του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. ΕΡΩΤΗΣΗ:   Σύμφωνα με τον κανονισμό του  Δημοτικού Συμβουλίου και το νόμο. Θέμα: Με τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη βουλή παρατείνεται η σύμβαση των εργαζόμενων στους Δήμους

Read More

Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 19 Απριλίου με 17 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 19η του μήνα Απριλίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω

Read More

Κοινή ανακοίνωση από Δόξα , Λύκαια και Πολύβιο για τις επιχορηγήσεις των σωματείων στην Μεγαλόπολη

Τα σωματεία ΑΟΜ ΔΟΞΑ , ΓΣΜ «Τα Λύκαια» και  ΑΕΜ Ο Πολύβιος προχωρήσαμε σε κοινό δελτίο τύπου με σκοπό να ξεδιαλύνουμε ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με αφορμή κάποια δημοσιεύματα.

Read More

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για την διαχείριση απορριμμάτων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης  κ. Παπαδόπουλο μέσω του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. ΕΡΩΤΗΣΗ:           Σύμφωνα με τον κανονισμό του  Δημοτικού Συμβουλίου και το νόμο. ΘΕΜΑ:            Ζητούνται διευκρινήσεις πριν από την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ. Κύριε Δήμαρχε

Read More

K.O.M. Πελασγός: Σχετικά με τις επιχορηγήσεις από τον Δήμο Μεγαλόπολης

Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» θέλοντας να τοποθετηθεί στο δημοσίευμα του Μεγαλόπολη FM , που αναφέρεται στις επιχορηγήσεις του δήμου Μεγαλόπολης ενημερώνει τα παρακάτω:

Read More