ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων για τους απόρους (ΤΕΒΑ) του Δήμου Μεγαλόπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Μεγαλόπολης ΕΙΔΗ: ΓΑΛΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ., ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΗΛΑ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΕΛΤΕΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ,

Read More

Δήμος Μεγαλόπολης: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 24 Μαΐου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Nοσοκομείου και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 24 Μαΐου από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Read More

Run The Theatre 2017: Επίσημα Αποτελέσματα – Διπλώματα – Φωτογραφίες

Όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Run The Theatre 2017, αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα, η φωτογραφία τερματισμού των συμμετεχόντων στα 5 χλμ. και το δίπλωμα συμμετοχής.

Read More

Eκδήλωση τιμής στη μνήμη του Δυρραχίτη ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Στρατηγού Παναγιώτη Κεφάλα

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής για τον Δυρραχίτη ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Στρατηγό Παναγιώτη Κεφάλα.

Read More

Προσφορά τροφίμων από τον «Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ» στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 έγινε παράδοση ποσοτήτων με τρόφιμα από τον Σύλλογο «Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ» στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης τα οποία μέσω των υπηρεσιών του Νομικού Προσώπου θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Read More

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης καλεί τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις να συμμετέχουν στην επιτροπή διαβούλευσης

O Δήμαρχος Μεγαλόπολης καλεί τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις του Δήμου να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μεγαλόπολης, η οποία οφείλει, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, να

Read More

Μιχόπουλος: Η Μεγαλόπολη υποφέρει από απραξία και μιζέρια (video)

Η Μεγαλόπολη είναι μια πόλη που δεν αναπτύσσεται όσο και όπως της αξίζει. Αυτό υποστηρίζει στην κάμερα του Arcadia Portal , ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Κώστας Μιχόπουλος.

Read More

Εορτασμός πολιούχου Καρύταινας, Αγίου Αθανασίου, Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στις 16 & 17 Μαΐου

Ο Δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης & ο Σύλλογος Καρυτινών «Ο Κολοκοτρώνης» σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό του πολιούχου της Τοπικής Κοινότητας Καρύταινας, Αγίου Αθανασίου, Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στις 16 και 17 Μαΐου 2017.

Read More

Μεγάλη επιτυχία για τον αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης – RUN THE THEATER 2017 (Video – Photo)

Ο Δήμος Μεγαλόπολης διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τον «Αγώνα Δρόμου Μεγαλόπολης – Run The Theatre 2017»

Read More

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 10 Μαΐου με 20 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 10η του μήνα Μαΐου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω

Read More