ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Μεγαλόπολης

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου  Μεγαλόπολης η ανακοίνωση για την  πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τη παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα που θα αναφέρονται σε εργασίες μελέτης και ανάλυσης ευστάθειας

Read More

Ενωμένη η Μεγαλόπολη καταδικάζει τη δημιουργία ΧΥΤΕΑ (video)

«Πυρά» δέχεται η Μεγαλόπολη για ακόμα μία φορά καθώς δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της απόφασης της Κυβέρνησης, στο πλαίσιο του νέου Εθνικού Σχεδιασμού για τη διαχείριση των αποβλήτων, που κάνει λόγο για δημιουργία ΧΥΤΕΑ στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και

Read More

Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη για τα επικίνδυνα απόβλητα – Ζωντανή μετάδοση

Σήμερα  Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη στις 15:00, με μοναδικό θέμα την έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων, που αναφέρει σαν προτεινόμενη θέση την πόλη της Μεγαλόπολης.

Read More

Δημοκρατική Συνεργασία: Δελτίο τύπου για την έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Επικινδύνων Αποβλήτων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Μεγαλόπολη 22/02/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η είδηση της έγκρισης του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Επικινδύνων Αποβλήτων (ΕΣΔΕΑ) με την Κ.Υ.Α. που δημοσιεύτηκε στις αρχές του Ιανουαρίου 2017 έχει θορυβήσει την κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Read More

Ορκίστηκε ο Νίκος Κερκεμέζος νέος δημοτικός σύμβουλος στην Μεγαλόπολη

Ο Νίκος Κερκεμέζος από την Καμάρα , ορκίστηκε σαν νέος δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης με την Παράταξη του Παναγιώτη Μπούρα.

Read More

Ο νέος κανονισμός λειτουργίας κοιμητηρίων του Δήμου Μεγαλόπολης

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος  Κανονισμός  Λειτουργίας Κοιμητηρίων της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης. Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συζήτηση , από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης και στην συνέχεια μπορείτε να

Read More

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στην διαδικασία μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής στην Μεγαλόπολη

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 έγινε στην Μεγαλόπολη δημοτικό συμβούλιο , ένα εκ των 23 θεμάτων είχε τίτλο : Περί τροποποίησης του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου πόλης Μεγαλόπολης στο Ο.Τ. 57.

Read More

Επίσκεψη στην Μεγαλόπολη του νέου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου

Την Μεγαλόπολη επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο  Αρχιπυράρχος Θεόδωρος Λαρέζος ο οποίος είναι ο νέος  Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου από τις 25 Ιανουαρίου 2017.

Read More

Μνημόσυνο για τους 212 εκτελεσθέντες στις Βίγλες Μεγαλόπολης την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Εθνικής Αντίστασης, θα τελέσουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, μνημόσυνο, για τους 212 Έλληνες πατριώτες που εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 24-2-1944, στη θέση «Βίγλες» Μαλλωτά Μεγαλόπολης.

Read More

To πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαλόπολης

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (Τσικνοπέμπτη) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΙΤΑΙΝΑΣ Ώρα 12.00 μ. Εκδήλωση με παραδοσιακό φαγητό και γλέντι με παραδοσιακή μουσική. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Ώρα 7.00 μ.μ. Αναβίωση αποκριάτικων εθίμων, με παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική από το το συγκρότημα «ΑΡΚΑΔ’ ΕΣΜΕΝ».

Read More