ΑΡΘΡΑ

Τον προστάτη τους Άγιο Αθανάσιο εορτάζουν οι έμποροι στην Μεγαλόπολη την Κυριακή 28 Μαΐου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης ο Φιλοποίμην σας προσκαλεί την 28/5/2017 ημέρα Κυριακή το πρωί, στον ετήσιο εορτασμό του προστάτη του Αγίου Αθανασίου.

Read More

Ο αγώνας RUN THE THEATER στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής

Στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής της 21ης Μαΐου , που προβάλλεται από την ΕΤ1 και την οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, προβλήθηκαν πλάνα και έγινε αναφορά για τον αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης RUN THE THEATER 2017.

Read More

Καρδιακή ανακοπή, Αυτόματοι Απινιδωτές και ο Δήμος Μεγαλόπολης

Η καρδιακή ανακοπή είναι ένα από τα λίγα προβλήματα υγείας για τα οποία ακόμη και ο μη ιατρός αντιλαμβάνεται γρήγορα και απολύτως τη σημασία τους. Από μικροί μαθαίνουμε ότι η φράση «έπαθε ανακοπή της καρδιάς» είναι σχεδόν ταυτόσημη με το

Read More

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων για τους απόρους (ΤΕΒΑ) του Δήμου Μεγαλόπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Μεγαλόπολης ΕΙΔΗ: ΓΑΛΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ., ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΗΛΑ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΕΛΤΕΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ,

Read More

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: Πήρε τα εύσημα η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για την διοργάνωση (video-photo)

H Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης διοργάνωσε τον 6ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μοτοκρός 2017, στην πίστα στην Τ.Κ. Πλάκας , στις 20 και 21 Μαίου. Είναι ο δεύτερος αγώνας που διοργανώνει η Α.Λ.Μ.Α. και ο πρώτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Read More

«Θέλεις να γίνεις Άγιος»;

«Θέλεις να γίνεις Άγιος»; του αρχιμ. Ιακώβου Κανάκη Στο ερώτημα αυτό η απάντηση είναι καταφατική.  Πώς επιτυγχάνεται όμως αυτό; Φαίνεται να είναι δύσκολο καί ζητούμενο, αλλά θα δούμε ότι δεν είναι ζητούμενο. Από την διδασκαλία των αγίων Πατέρων μας είναι

Read More

Δωρεάν ενημέρωση για τη χρησιμότητα της Γερμανικής Γλώσσας στην Τρίπολη

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 7:30-8:30μ.μ. στην Τρίπολη, Πλ. Αγ. Βασιλείου 5 και στη Μεγαλόπολη, Τουρλεντέ 51, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζιούμη (δείτε ΕΔΩ) προσκαλεί τους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν τα Γερμανικά!

Read More

Δόξα Μεγαλόπολης: Έχασε στην Μυτιλήνη και αποχαιρετά την Γ΄Εθνική

Η Δόξα Μεγαλόπολης δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Έχασε στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό και υποβιβάζεται. Όλα τα αποτελέσματα της Γ΄Εθνικής:

Read More

Ζωντανή μετάδοση – 6ος αγώνας του Παν. Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην Μεγαλόπολη

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 , η Aγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει τον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.

Read More

Οι εκδηλώσεις στον σταθμό του ΟΣΕ στην Μεγαλόπολη – Ας φανταστούμε λοιπόν «την πόλη μας… αλλιώς»

Οι εκδηλώσεις στον σταθμό του ΟΣΕ στην Μεγαλόπολη συνεχίζονται. Από τις 17 Μαΐου εως και σήμερα Σάββατο 21 Μαϊου 2017, από το Δήμο Μεγαλόπολης, τη Δ.Ε.Η. Α.Ε., τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», τον Σύλλογο Νέων »ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», το Τρένο Της

Read More