ΧΩΡΙΑ

Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε πολλοί Ζωναταίοι να επισκεφθούν το χωριό και να περάσουν μαζί μας τις μέρες του Πάσχα. Βέβαια, η προσέλευση δεν ήταν πολύ μεγάλη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, γιατί οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε εμποδίζει

Read More

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Ανθοχώρι

Ο Σύλλογος Ανθοχωριτών , ανακοινώνει ότι στις 23 Απριλίου  ημέρα εορτασμού των Αγίων Θωμά και Γεωργίου τροπαιοφόρου, θα τελεστεί στο Ανθοχώρι  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.    

Read More

Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Λυκόσουρας: Λέμε ΟΧΙ στον ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη

Διαβάστε στο επισυναπτόμενο αρχείο την ομόφωνη απόφαση της <ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ> κατά της δημιουργίας του ΧΥΤΕΑ στη Μεγαλόπολη.

Read More

Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης «Ο Άγιος Γεώργιος»

Στις 16 Μαρτίου 2017 απεβίωσε ο συγχωριανός μας Γεώργιος Χάγιος.Η εξώδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ανθούσας Αττικής, ενώ η ταφή του στο κοιμητήριο Πεντέλης.

Read More

Κοινόν Καρυτινόν: Ευχαριστήριο σε όσους βοήθησαν για την αναπαράσταση της μάχης της Καρύταινας

Φίλοι και συμπατριώτες, Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση μας με αφορμή την προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καρύταινα, είναι απερίγραπτη! Στην πετυχημένη, κατά κοινή ομολογία, 2η Αναπαράσταση της πρώτης νικηφόρου μάχης της Επανάστασης  του 1821, που αρκετοί δεν

Read More

Σύλλογος Ζωναταίων: Γενική Συνέλευση στις 10 Απριλίου

1)Το Σάββατο 25/03/2017 στην πλατεία της Μεγαλόπολης, ο Σύλλογός μας κατέθεσε στεφάνι για να τιμήσει τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 και παρευρέθηκε  στην εκδήλωση: «η Μάχη της Καρύταινας» στην Καρύταινα. 2)  Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη

Read More

Αντάμωμα Ζωναταίων στην Αθήνα

Την Κυριακή 19/03/2017 έγινε το Αντάμωμα των Ζωναταίων στην Αθήνα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 120 συγχωριανοί μας συναντήθηκαν, επικοινώνησαν, διασκέδασαν. Ο ενθουσιασμός, η ικανοποίηση και η συγκίνηση ήταν μεγάλη εκδήλωση ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους αφού

Read More

Διακοπή ρεύματος σε τμήμα της Μεγαλόπολης, Περιβόλια, Ανθοχώρι, Βρυσούλες και Γέφυρα την Δευτέρα 6 Μαρτίου

Την  Δευτέρα 06 Μαρτίου , λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης σε τμήμα της πόλης της Μεγαλόπολης και στα χωριά Περιβόλια, Βρυσούλες, Ανθοχώρι και Γέφυρα.

Read More

Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών ‘Ο Άγιος Γεώργιος’

Το Σάββατο 25 Φλεβάρη ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου, συμμετείχε στη μεγάλη αποκριάτικη βραδιά, στον σκεπαστό χώρο της λαικής αγοράς,όπου με δικό του πάγκο εδεσμάτων παρουσίασε παραδοσιακά προιόντα και γεύσεις του τόπου μας.

Read More

Απόκριες στο Δυρράχι – Τριήμερο εκδηλώσεων

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Δυρράχι από τον Μορφωτικό Σύλλογο Δυρραχίου. Τις Απόκριες στο Δυρράχι θα γίνουν οι εκδηλώσεις που αναγράφονται στην αφίσα που ακολουθεί:

Read More